Учитељица Сања

III-2 ОШ "Бранко Радичевић"

Проведите недељно поподне са Вашим дететом

sarila
Пошто се сутра завршава Кидс Фест, фестивал филма за децу, ако већ нисте водили Ваше дете, поведите га сутра 20. октобра у Делта сити, на филм „Легенда о Сарили“ који се приказује у 16:15 часова. Филм је анимиран, у 3Д и синхронизован је. Уживајте заједно са Вашим дететом.

О филму:

Троје младих Инуита кренуло је у потрагу за обећаном земљом, Сарилом, надајући се да ће спасити своје племе од глади. Прати их проклетство старог шамана, који жели да упропасти њихов подухват.

„Легенда о Сарили 3Д“ је први 3Д канадски анимирани филм, и такође први филм чија је комплетна продукција изведена у канадској покрајини Квебек. Филм је инспирисан културом Инуита (код нас познатих и као Ескими), староседелаца северноамеричког континента. Аутори филма истичу да нису желели да личе на холивудске продукције, већ су направили узбудјив, интересантан и другачији, уметнички анимирани филм за децу.

написао/ла sanja у категорији Први разред,Филм, а коментара Коментари су искључени на Проведите недељно поподне са Вашим дететом

нема коментара

Коментари су затворени.